Saturday 19 May 2018

EECC 2018 - ziua 1

Am sperat că dimineaţă voi fi mai odihnită şi voi putea să vorbesc mai limpede despre prima zi la Comic Con (East European Comic Con). Din păcate nu am avut partea de un somn liniştit şi prin urmare sunt extrem de ameţită, însă voi încerca să povestesc măcar puţin din ce a însemnat pentru mine prima zi de EECC 2018.


Fiecare an care trece face ca evenimentul ăsta să fie din ce în ce mai bun. Primul lucru care l-am văzut din momentul când am intrat pe poarta de la Romexpo a fost mulţimea de oameni, cumva mai ... "multă" ca în anii trecuţi. 

După ce am intrat am făcut ce ştiu eu mai bine la Comic Con, adică m-am aşezat cuminte la coadă. Anul acesta Comic Con-ul şi-a găsit o casă nouă în clădirea B. Cel puţin ieri asta însemna un pic mai mult spaţiu, voi vedea astăzi dacă va face faţă mulţimii având în vedere că sâmbăta e cea mai aglomerată zi dar şi pentru că astăzi e ziua în care vine Daniel Gillies.

Ieri am fost să îmi iau autograful şi să fac poza cu Jim Beaver, un om foarte deschis si simpatic.Eu am avut parte de câteva minute de vorbe cu el atât la autograf cât şi la poză, iar astăzi merg la Chris Rankin şi ... sper Daniel Gillies.


Cum vineri nu au fost panel-uri (sau cel puţin cele care au fost nu au ridicat interes pentru mine) am avut timpul necesar să ma plimb pe la toate standurile şi mai ales am avut timp să mă întâlnesc nu toţi acei oameni frumoşi şi talentaţi de pe alea artistilor. Având în vedere faptul că noi mergem de la prima ediţie în timp am ajuns să ne cunoaştem şi acum a fost un moment extraordinar să ne reamintim ediţiile anterioare, să povestim ce am mai făcut în ultimul an etc.

De fapt acesta este cel mai frumos lucru la Comic Con - oamenii. Exact acesta este motivul pentru care ne întoarcem în fiecare an, pentru oameni.

Fiind prima zi de Comic Con au fost mai puţin cosplayeri, însă cei care au fost au colorat foarte frumos întreaga convenţie.
Poate mă voi simţi mai bine mâine şi vă povestesc mai multe inclusiv detaliile pe care singur le-am omis. Între timp mă duc să beau un ceai şi să mănânc ceva poate îmi mai trece.

0 comentarii:

Post a Comment