Tuesday 18 July 2017

Cum sa iti dresezi dragonul

Incerc in ultima perioada sa mai recuperez din cei doi ani de letargie totala. Si pentru ca inainte de somnul meu cel lung eram pasionata de lumea fantastica, am zis sa imi amintesc pasiunea cu care acum trei ani rascoleam prin rafturile librariilor dupa carti sau urmaream cu infrigurare programul cinematografelor.

Am realizat ca in timpul asta am pierdut mult, chiar foarte mult. Si cum intotdeauna iti ia mai mult timp cititul, am inceput sa recuperez din filme. In apararea mea am pe noptiera 2 carti incepute.

Asa ca am zis sa o iau cu incetisorul, iar saptamana trecuta m-am uitat la filmul asta de animatie : How to Train Your Dragon ("Cum sa iti dresezi dragonul"). Povestea nu e complicata, un baiat (pe care il cheama Sughit) din tribul vikingilor care nu prea seamana cu restul tribului si face totul altfel de cat ceilalti, in stilul sau personal.

Nu o sa stau sa povestesc filmul, in primul rand ca ar lua prea mult, si in al doilea rand nu vad rostul. Insa impresia care mi-a lasat-o e ca e un film bun de vazut cand simti ca esti scurs de energie, cel putin eu asa eram si mi-am revenit. Desi o poveste simpla e bine spusa si bine ... desenata, plina cu momente de actiune si cu replici inteligente.

2 comments:

  1. Super beton filmul.....Daca nu ma uitam aici nu-l vedeam.......Merci !!!

    ReplyDelete
  2. Si mie mi-a placut mult. A fost ca o gura de aer proaspat

    ReplyDelete