Sunday 20 May 2018

EECC 2018 - ziua 2

După cum mă aşteptam ziua de sâmbătă a fost cu siguranţă şi ce mai aglomerată zi de Comic Con. Iar pentru mine a fost o zi plină.

În primul rând s-a văzut organizarea cu mult mai bună față de anii anteriori, experienţa anilor anteriori şi-a spus pe deplin cuvântul, iar organizatorii au făcut o treabă extraordinară. Iar asta s-a văzut pentru mine la stat la cozile obişnuite pentru autograf sau poză. Deşi pe undeva cozile au fost la fel de mari sau chiar mai mari cumva nu numai că nu s-a simţit asta, dar şi lucrurile s-au desfăşurat foarte lin şi calm. De la voluntarii care verificau biletele, la cei care se ocupau de aranjarea oamenilor în linie astfel încât odată ajuns în faţă lucrurile să fie cât mai cursive până la cei care înainte de poze au venit cu indicaţii tocmai ca toată lumea să aibă o experienţă frumoasă.

Pentru că evenimentul este foarte mare şi se întâmplă atât de multe în acelaşi timp nu pot vorbi decât despre lucrurile pe care le-am făcut eu. Prin urmare, ce am făcut eu ieri?

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să fac poză cu Chris Rankin. Ne-am lămurit destul de repede că pozele cu el se fac în altă parte pentru că sunt oferite de Kaufland în cadrul unui concurs şi se fac lângă standul unde era organizat concursul.

Apropo de Chirs Rankin am fost si la panel dar şi după amiază la autograf. Nu ştiu cum va fi Andrew Scott astăzi însă dintre cei care au venit până acum mie personal mi s-a părut cel mai impresionant dintre toţi. Ştiu că cel mai mare nume de ieri a fost Daniel Gilles, însă Chirs Rankin face parte din categoria aceea de oameni pe care o numesc eu “oameni frumoşi”. Mi s-a părut atât de uşor să vorbesc cu el, are o personalitate deschisă şi sinceră şi cu siguranţă o atitudine faţă de viaţă şi profesie foarte …. cu picioarele pe pământ.



Am reuşit să ajung şi la Daniel Gilles deşi el a avut coada cea mai lungă, cu toate că mă aştept astăzi la Andrew Scott să fie mai lungă coada. Mi-a plăcut faptul că a gestionat foarte bine, atât la sesiunea de autografe şi poze cât şi la panel, emoţiile extreme a unora dintre fani.

Pentru că vineri am mers la autograf şi la poză la Jim Beaver, ieri am fost doar la panel. Panel-ul cu Jim Beaver a fost un moment când mi-am reamintit că ei sunt actori, că joacă un rol şi că personalitatea lor este diferită de personajul pe care îl interpretează.

Evident că nu am ratat concursul de Cosplay care a fost, ca în fiecare an punctul central al zilei şi a adunat şi cei mai mulţi spectatori.

Ziua am încheiat-o superb cu panel-ul lui David Lloyd, un om extraodinar cu un talent deosebit pe care aproape că nu l-am lăsat să plece, pentru că deşi moderatorul a spus că suntem pe final şi nu mai este timp la insistenţele publicului a mai acceptat două întrebări. Sper să se fi simţit şi el la fel de bine ca şi noi.




În ansamblu ziua de ieri a fost aşa cum mă aşteptam – extraordinară! Pentru ziua de astăzi mă încearcă două sentimente : pe de o parte bucurie şi emoţie pentru o nouă zi de Comic Con şi pe de altă parte tristeţe pentru că este ultima zi, deja aştept EECC2019!

0 comentarii:

Post a Comment